Monday, 2 June 2014

Jeleszzznyer !

Hai blog ! Rindu lame tak update..nie bukan diary tapi ungkapan perasaan psal kpoplah..Panggil je Sha..
sedap tak? 
Sha sakit hati sangat sebab Running Man pergi Indonesia.Bukan Sha je yang jelesz okey? Ramai lagi running man fans jeles.Korang pon same kan? Untunglah orang Indon yang duduk kat Jakarta tu..Tapi stalk-stalk jugaklah..ade jugak orang indon yang xdpat pergi sebab diorang tinggal jauh dari jakarta.Tapi yang sakit ati sangat nie ada akak dari Malaysia pergi indonesia nak tengok running man..Sha tak dpat pergi..yelah baru 14 taon..nak curi duit kat mane..bukannyer duit diperbuat daripada pokok pon..kalau ya dah lame sha pergi kat Korea tu..

One more time,sekarang nie kpopper sekarang memang pelik-pelik letak nama fb.contohnyer ketiak kpopperlah,mata,hidung,hati n macam-macam lagilah..kalau ade pembaca letak nama macam gitu Sha nak mintak maaflah...Sha cuma bagi pendapat..Korang memang pelik ! hehe

Dahlah tu je Sha nak kongsi untuk masa ni.Kalau ada apa-apa perkembangan psal kpop nanti Sha share-share lagi

Saturday, 24 May 2014

Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz

Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz
KLIK BANNER untuk menyertai giveaway ini!

Special Thanks to:
Para sponsor giveaway ini iaitu Mr. Cupid, Anis Nadzirah, NARA Kpop Online Shop, Karimah Zulkafali, Aliatul Aiman dan Keyranazleen. Giveaway ini dianjurkan oleh Fiqa Nsz

Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Infinite special limited edition badges, Infinite badge, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!